Stěhování školy

Lavice, židle, počítače, tiskárny, školní pomůcky a vybavení… to vše a ještě mnohem mnohem víc, je třeba zajistit, když se účastníte stěhovací akce ve školském objektu. Nám stěhovákům ze Stěhování bez dřiny se na začátku roku naskytla příležitost zajistit kompletně stěhování Obchodní akademie, Střední odborné školy a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky v Hradci Králové.

Jak šel čas…

Jednalo se o velmi zajímavou stěhovací akci, během které jsme měli možnost si prohlédnout i archivní fotografie objektu, takže jsme na vlastní oči viděli, jaká změna v čase nastala od počátků školy do dnešní podoby. Zejména co se týče vybavení a to nejen vyučovacích prostorů, ale třeba i tělocvičny. Zkrátka čas a pokrok zastavit nejde.

Vysoké nároky na přípravu

Ale zpět k naší stěhovací akci. U objektů jako jsou školy, muzea, zámky či úřady to znamená zpravidla vícedenní akce, které vyžadují početnější pracovní skupinu. Důležitá je bezesporu příprava, aby se stěhování naplánovalo do posledního detailu a zamezilo se vzniku nežádoucích komplikací v průběhu samotné akce.

Jsme připraveni vyrazit kamkoliv!

Jsme rádi, že se nám vše podařilo. Ze stěhovací akce jsme si pořídili i několik zajímavých fotografií a ukázkové video viz. konec článku. Možná se vám bude líbit, možná si řeknete, že na tom nic zajímavého nevidíte… To už je zcela na vás. Pro nás to bylo zajímavé stejně tak jako i jiné stěhovací akce, které v průběhu roku zajišťujeme v rámci naší republiky – v Hradci Králové, Liberci, Mladé Boleslavi, Pardubicích, Kolíně atd.

Video ze stěhovací akce

Abyste měli představu, o jaké prostory šlo a jak akce probíhala i z našeho pohledu stěhováků, tak přikládáme video, které jsme během akce natočili. Snad pro vás bude zajímavé. No a my se budeme těšit na další podobnou stěhovací akci třeba ve vaší škole, na úřadě či v muzeu