Profesionální a zároveň lidský přístup. Něco, co v dnešní době není zcela samozřejmé. Ve firmě Stěhování bez dřiny však tyto věci dodržují a věří, že je to ten nejlepší postup vůči zákazníkům. Zpětná vazba po provedených akcích je více než kladná, což jen dokazuje, že svoji práci dělají dobře.

Dlouhé roky v oboru

Stěhováci se věnují své práci již hodně dlouho let, během kterých zajistiti akce menšího i většího rozměru. Služby firmy Stěhování bez dřiny mohou využít všichni, ať už se jedná o přestěhování vybavení bytu, rodinného domku, nebo vybavení muzea, školy, zámku…

Určitě doporučujeme shlédnout prezentaci této firmy, kde naleznete fotky z reálných akcí a z těch významnějších i videa. Na všech jsou zachyceni opravdoví zaměstnanci firmy, žádní herci. Například stěhování slavného obrazu Františka Kavána natáčela i samotná Česká televize.

Bez skrytých poplatků

Mezi další výhody této stěhovací firmy patří bezesporu to, že dodržuje vše, na čem se domluvíte a to včetně ceny. Před započetím spolupráce vyplníte nezávaznou objednávku, na jejímž základě vám bude připravena cenová kalkulace. Pokud se samotná akce nijak výrazně neodchýlí od zadání, pak nebudete nemile překvapení jinou cenou po skončení akce, jako tomu, bohužel, občas bývá. Ano, nejednou jsme od zákazníků slyšeli, že jiné firmy pod záminkou získání stěhovací akce nabídnou nízkou cenu, kterou po skončení vyšponují 🙁 Toho se od firmy Stěhování bez dřiny nedočkáte. Neúčtujeme žádné skryté poplatky.