Ne každé menší město je známé po celé republice. V případě Hořic v Podkrkonoší si troufáme říci, že je zná velká část populace, zejména díky tradičním hořickým trubičkám či motocyklovým závodům. Velmi známé jsou i díky své „kamenosochařské historii“.

I díky tomu se do Hořic vydává mnoho turistů, kteří si chtějí prohlédnout trochu té kamenné krásy. Ale místní se nenechají utěšit pouze historií. I nyní se snaží vymýšlet další akce, které zvýší povědomí o tomto hezkém městečku. Příkladem je například rockový festival, který se koná vždy na začátku léta. Z dalších to jsou například i slavnosti trubiček atd.

Chcete se přestěhovat do Hořic?

Možná i vás osud zavane právě do Hořic. Pokud se tak stane a rozhodnete se zde pro trvalý pobyt, může se vám hodit kontakt na ověřenou stěhovací společnost, která nabízí své služby i v tomto městě a okolí.

Sami si můžete ověřit, že firma Stěhování bez dřiny, nabízí opravdu profesionální a kompletní stěhovací služby, ať už se jedná o stěhování domácností, firem, skladů či státních institucí. Jejich cílem je spokojený zákazník a rozhodně je to správná cesta. Stěhování s nimi je opravdu bez dřiny.