Letní dovolená

Léto resp. letní prázdniny skončily. Většina z nás má již dovolenou za sebou, ikdyž samozřejmě se ještě najdou tací, kteří čekají až bude u moře klidněji a vyrazí v září, nebo třeba i v říjnu. V tomto případě ale zůstaneme u většiny. Doufáme, že se vše vydařilo, ať už to bylo u moře v zahraničí, nebo v České republice, kde máme mnoho nádherných chvil pro relaxaci.

Síly, které jste na dovolené načerpaly se jistě budou hodit v závěrečné části roku 2018. I v naší stěhovací firmě jsme samozřejmě využili tohoto období a prostřídali se, abychom si všichni mohli odpočinout s těmi, které máme nejraději. Relaxovat ale nelze věčně, takže pokud máte v plánu stěhovací akci malého i velkého rozsahu, jsme připraveni ji pro vás zrealizovat jak se říká od A do Z. Sil na to máme stále dost, přeci víte, že s námi je stěhování BEZ DŘINY.

Čas nejde zastavit

Utíká to opravdu velmi rychlo, není to tak dávno, co jsme všichni plánovali na prázdniny a loučili se se školním rokem. Nyní už budeme mít za sebou první zářijový týden a když to přeženeme, tak abychom již začali vymýšlet dárky pod stromeček.

Ale s Vánoci vás nyní opravdu zatěžovat nechceme. Možná, že si předčasný dárek dáte třeba teď v září či říjnu v podobě nového bydlení. Ať už je to Liberec, Praha, Brno, Pardubice, Kutná Hora či jakákoliv jiná oblast ČR, věříme, že jste si vybrali správně a bude se vám tak krásně bydlet. Aby byl začátek bez stresu, nabízíme vám naše stěhovací služby, které jsou na profesionální a zároveň lidské úrovni. Ke každému stěhování přistupujeme pečlivě a individuálně, abyste byli maximálně spokojení.

Tím, že nás poptáte rozhodně nic neztratíte, spíše naopak. Připravíme pro vás nezávaznou cenovou nabídku k vámi poptávané stěhovací akci a pak je to již na vás, jestli s tím budete souhlasit a stanovíme si termín akce, nebo se rozhodnete pro jinou firmu. U nás vždy avizujeme, že cena je konečná a nejsou vám tedy zpětně účtovány nějaké skryté poplatky, což víme, že některé méně spolehlivé firmy rády dělají a to nejen v našem stěhovacím oboru. My ale chceme, abyste s námi měli vždy o všem přehled. Vzájemná důvěra je pro nás velmi důležitá.

Vaši stěhováci ze Stěhování bez dřiny.